Squid Garlic Robin Red, a true killer!!


Proficiat Jo, al het harde werk uiteindelijk beloond!
________________________________The Red Mystery does the job (again!!!)


Op zijn thuiswater ving zopas onze fieldtester Kevin Vandevenne De Pijl op 25,4kg! De vis sneuvelde, u raadt het al, op "The Red Mystery". Naast deze topvangst wist Kevin al reeds meerdere hoge dertigers te vangen, kortom sinds Kevin deze boilie gebruikt staat blanken blijkbaar niet meer in zijn woordenboek. Later meer hierover! Kevin, proficiat kerel met je topvangst !!!!


Of om Kevin te citeren : "Toverbollen bestaan niet ' maar The Red Mystery komt aardig in de geburen" !!!________________________________"The Red Mystery" does it again!

Onze fieldtester Kevin Vandevenne slaagde erin deze prachtschub te strikken op één van zijn thuiswateren. De magistrale schub klokte af op 23,2kg en kon de Red Mystery niet weerstaan.


Proficiat Kevin met je vangst!________________________________Opening afhaalmagazijn

Op vrijdag 13 april en zaterdag 14 april openen wij officieel ons afhaalmagazijn. Daarom nodigen wij u uit ons een bezoek te brengen tijdens deze dagen en kennis te maken met onze producten. Tijdens deze dagen zijn er ook doorlopend demo's van onze fieldtesters en kunt u ook bij hen terecht met al uw vragen. U kunt terecht op vrijdag tussen 18.00 en 22.00 uur, en op zaterdag tussen 10.00 en 19.00uur.

Adres: Molenwijk 34, 2260 Westerlo, België


________________________________Topsessie voor Niels op Lake Heritage!

Medio maart vertrok Niels voor een weeksessie naar Frankrijk , Lake Heritage. Niels maakte gebruik van de Red Mystery ready mades tijdens de sessie en wist zich zo in de prijzen te vissen. De sessie starte stroef maar barste na enkele dagen compleet los , Niels wist 12 vissen te vangen waaronder een schitterende halve rij en 2 veertigers. Alle vissen vielen voor de onovertroffen Red Mystery.
Proficiat Niels met je pracht resultaat!________________________________Limburgse topvis sneuvelt op CBB HQ Baits op 26,1kg.

Maarten maakte gebruik van de Fruit'n Krill ready made boilies. Proficiat Maarten !________________________________CarpBaitsBelgium presenteerde succesvol zijn nieuwe aas range op de Hengelexpo te Kortrijk!
Wij wensen graag alle bezoekers te bedanken voor hun getoonde interesse, we zien jullie graag terug op de volgende beurzen!

________________________________Fieldtesters stellen hun PB scherper


Afgelopen maand slaagden twee van onze fieldtesters erin om hun PB scherper te stellen, ze maakten allemaal gebruik van de CBB-Baits Freezer Range. Pure klasse!


Als eerste slaagde Fieldtester Kevin Loos erin om het V-kanaal een geweldige spiegel te vangen met als bijnaam "De Chocolatte" op een geweldig gewicht van 26,2 kg. De vis werd buit gemaakt op de Fruit 'n Krill boilies.Vervolgens wist onze Fieldtester Nick Turelinckx een massieve schubkarper te vangen op een bijzonder hard dressuurwater. Ook deze vis doorbrak de 25 kg grens en tikte af op 26 kg rond. De vis werd buit gemaakt op The Secret Boilie. Proficiat Nick.En om het helemaal bont te maken slaagde de eigenaar van CarpBaitsBelgium Bart Haesen erin om op een moeilijk stuk van het KK een prachtige schub te strikken. Deze vis stond al lang op zijn verlanglijst en twee weken geleden lukte het hem om deze vis te verschalken. De vis die normaal gezien ook boven de 25 kg grens zit woog bij de vangst exact 24kg en werd gevangen op de Fruit 'n Krill boilies.